AGLIO OLIO

září 17, 2014

Potřebujeme:

  • oliváč
  • česnek
  • petržel
  • těstoviny
  • sůl
Jak na to:
  • těstoviny uvaříme v osolené vodě
  • na pánev nalijeme oliváč, přihodíme nadrobno nakrájenej česnek a petžel a necháme zavonět
  • přidáme těstoviny i s trochou vody ve který se vařily a celý to ještě pár minutek necháme na ohni
  • můžeme papat


Aglio olio si dělám, když nemám moc co v ledničce. Je to rychlý a jednoduchý. Zároveň je to základní pokrm v italské kuchyni. Přidává se tam ještě feferonka, ale já pálivý nerada, takže to dělám bez ní .)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jiným názvem: "Vím, co budu mít dnes k večeři" :-)))

    Měj se hezky,
    http://skills-of-art.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Díky moc všem za všechny komentáře či připomínky. Všechny je čtu a čtu je mile ráda .)